Міжнародний День Миру

2017-09-21

/Files/photogallery/IMG_5730.JPG

Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі, але скізь воно означає можливість спокійно жити під чистим блакитним небм, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Мир- це свято всіх людей, свято всіх дітей. Без миру нема дитинства, нема майбутнього.

Зараз сама ідея миру стає державною політикою. Тільки в мирній державі накопичуються її багатства, розвивається культура, зберігаються духовні цінності. Тільки в державі, де панує мир, спокій, злагода, зміцнюється економіка, доюробут людей, з молодого покоління формуються справжні громадяни держави.

В цей сонячний день, педагогічні працівники та вихованці центру дитячої та юнацької творчості провели цікавий майстер-клас по виготовленню паперового голуба, який є символом миру. Кожен учасник заходу мав змогу навчитися виготовляти гарні сувеніри в техніці оригамі. В парку біля закладу лунали пісні про мир. Діти вітали перехожих, дарували паперових голубів, запрошували до участі в майстер-класі. Навіть голова Компаніївської селищної ради Олександр Маслюков привітав дітей зі святом та долучився до виготовлення символічного голуба миру.

/Files/photogallery/IMG_5717.JPG

/Files/photogallery/IMG_5727.JPG

/Files/photogallery/IMG_5712.JPG

/Files/photogallery/IMG_5713.JPG

/Files/photogallery/IMG_5721.JPG

/Files/photogallery/IMG_5730.JPG

/Files/photogallery/IMG_5733.JPG

/Files/photogallery/IMG_5734.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi